Home Theater Forum
Home Theater Forum
chat with other Aperion owners and our gurus

Home Forums Speaker Forum Speakers and Subs Bravus 10D Subwoofer Fuse

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by avatar Michael Harvey 10 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #4363
    avatar
    John
    Member

    Just 1 day after I replaced my 4c with a 5c, the fuse in my 10D subwoofer. I have no idea how, and nothing was adjusted except moving the red and black connections from the 4c to the 5c. I loaded up some music and instantly the Bravus 10d subwoofer quits. Pulled out the fuse and found the fuse to be blown. Replaced with a new fuse of the 3.5AL250V type and one by one the sub blows the new fuses. I’m hoping that my subwoofer isn’t dead. I have had the 10d for 2-3 years now, and have long since thrown away the box. I really hope that the customer service guys can help me out here. I just bought a 5c so the budget on home entertainment is spent at the moment. Please let this be an easy fix… Any ideas or similar issues?

    -John
    Whidbey Island, WA

    #4371

    Hello John,
    Really sorry to hear that you are having issues with your subwoofer. It would be best to contact us via phone @ 888-880-8992, or live chat through are website, or you can send an e-mail to customerservice@aperionaudio.com so I can look you up in the system to see which 10D subwoofer you have and then we can appropriately trouble shoot.

    Best regards,
    Mike

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.