Home Theater Forum
Home Theater Forum
chat with other Aperion owners and our gurus

This topic has 4 voices, contains 4 replies, and was last updated by avatar Jason Hicks 454 days ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author Posts
Author Posts
November 28, 2011 at 7:14 pm #70
avatar
Anthony

I am not sure when this started but I have a dull roar coming from my sub.  The only time it goes away is if I turn the speaker to auto or off.  I don't remember the dull roar.  Any ideas.

Yamaha Aventage 1000

Panasonic VT65

PS3

533T, 534VAC, 532LR

12-D [:'(]

November 29, 2011 at 6:54 pm #1602
avatar
Jason Hicks

[quote user="agscott27"]

I am not sure when this started but I have a dull roar coming from my sub.  The only time it goes away is if I turn the speaker to auto or off.  I don't remember the dull roar.  Any ideas.

Yamaha Aventage 1000

Panasonic VT65

PS3

533T, 534VAC, 532LR-

12-D [:'(]

[/quote]

Sorry to hear about the trouble with the sub, why don't you give us a call at 888-880-8992 or log into webchat and we will be happy to help you, thanks!

March 3, 2012 at 10:20 am #1827
avatar
John

agscott27 is not online. Last active: 11-28-2011, 7:14 PMagscott27

Did you resolve the problem with your sub? My 12D has begun to exhibit the same issue recently?

January 16, 2013 at 10:07 am #3827
avatar

I recenly experienced the same thing on my Bravus 8D. It’s very frustrating since i have to turn on/off the power button all the time.

January 17, 2013 at 11:42 am #3828
avatar
Jason Hicks

Sorry to hear about the trouble with the 8D, why don’t you give us a call at 888-880-8992 or log into webchat and we will be happy to help you, thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.